Aröds ind.väg 17-19
417 05 Göteborg
tel 031-238260
mail: info@wibofarg.se

Företagspresentation

Vi drömmer stort och färglägger utanför ramarna

Sedan mer än trettio år har Wibo Färg AB varit en marknadsledande producent av högkvalitativa Äkta Linoljefärger. Företaget startades på 80-talet av Rolf Hansen som under sin livstid var verksam som en av de mest namnkunniga inom traditionellt måleri. Idag är det Rolfs son Dan Hansen som driver företaget vidare i sin fars anda; Kunskap, nyfikenhet och utveckling med ständigt fokus på våra kunders önskemål. Produktion, kvalitetskontroll mm sköts idag av Rolfs barnbarn Carl Hansen.

Äkta Linoljefärg

När vi talar om Äkta Linoljefärg menar vi att våra produktens grundegenskaper har en stark koppling till traditionella linoljefärger. Wibos Äkta Linoljefärg innehåller inga lösningsmedel eller konserveringsmedel. Inte heller ska produkterna spädas med lösningsmedel vid användning, vi tar ett ansvar för produktens miljöpåverkan under hela dess livscykel.

Äkta råvaror

På den europeiska marknaden finns en uppsjö av leverantörer av råvaror. Urvalet av de råvaror som ger en optimal slutprodukt är en process som kräver stor kunskap och långvarig erfarenhet. Att särskåda dessa och välja rätt, med målet att erbjuda bästa möjliga slutprodukt, är en ständig utmaning som vi på Wibo bemästrar. Råvarumarknaden är inte statisk utan utmanar ständigt vår innovationskraft.

Äkta fokus

Wibos ledstjärna är nöjda kunder. Vi talar inte om vad de ska använda, vi frågar istället vilket resultat de vill ha beroende på objekt. Först då kan vi föreslå den bästa behandlingen. Vi har lagt mycket resurser på att få fram användarvänliga och miljöriktiga produkter och vi är väldigt stolta över hur väl vi lyckats i detta. Wibos Äkta Linoljefärger är lätta att stryka, väter och fäster extremt bra till de flesta underlag, samt skyddar och förskönar ditt objekt under många år.

Äkta talang

Wibo Färg har sin hängivna och engagerade personal att tacka sin framgång för. Tillsammans har vår kärntrupp av sex personer en sammanlagd tid om 170 år av kunskap inom branschen. Vår vd, Dan, är ofta anlitad av utbildare, arkitekter, konservatorer, byggare och andra intressenter. Dessa uppdrags karaktär skiftar från information om lagar och regler till renoveringar av Sveriges mest berömda slott och herresäten och allt däremellan.

Äkta passion

Vi vill träffa dig som söker en producent som utgår från dina egna behov och önskemål. Du som delar vår idé att linoljefärg är en livsstil. Långsiktigt ekonomiskt tänkande och miljömedvetenhet är våra viktigaste drivkrafter för vår strävan att lämna planeten i ett bra skick till våra efterkommande generationer.

Äkta kontakt

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion

Dan Hansen, VD

dan@wibofarg.se 070-601 38 05Bengt Dahl, Försäljning & Marknad

bengt@wibofarg.se 0730-21 67 05